ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ -ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Πωλήσεις Ακινήτων στα Νότια Προάστια της Αθήνας

Έχετε ακίνητο που σκοπεύετε να πουλήσετε και βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας ; Ή μήπως σας ενδιαφέρει η αγορά κατοικίας στην ίδια περιοχή;  Το μεσιτικό γραφείο μας εξειδικεύεται στις πωλήσεις ακινήτων στα νότια προάστια. Η έδρα του άλλωστε είναι ο Άλιμος.

Νοτια Προαστια: η Αθηναϊκη Ριβιερα

Εκτός από τον  Άλιμο, στα νότια προάστια εντάσσονται και οι παραπλήσιοι δήμοι, το Παλαιό Φάληρο, το Ελληνικό και η Γλυφάδα. Εδώ και πολλές δεκαετίες, στην περιοχή έρχονταν οι Αθηναίοι για να φτιάξουν το εξοχικό τους, λόγω της γειτνίασης με τη θάλασσα. Η εξέλιξη μέσα από τα χρόνια όμως, έκανε τα νότια προάστια αστικό κέντρο-απόκεντρο, δεδομένου ότι βρίσκονται μόνο 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στον Πειραιά.

Η άριστη θέση που έχουν δίπλα στη θάλασσα δικαιολογεί το χαρακτηρισμό «Αθηναϊκή Ριβιέρα» που τους έχει δοθεί. Εκτός από αστικά και εμπορικά κέντρα, τα νότια προάστια έχουν άριστη ρυμοτομία και όχι άναρχη δόμηση. Με την άπλετη θέα στο Σαρωνικό, ο καθένας θα ονειρευόταν να αποκτήσει μια κατοικία στην περιοχή!

Η μαρινα του Αλιμου

Η τεράστια μαρίνα του Αλίμου κοσμεί την περιοχή και προσελκύει πολύ κόσμο κάθε εποχή. Είναι μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες στην Ελλάδα, όπου ελλιμενίζονται πάνω από χίλια σκάφη. Διαθέτει εστιατόρια και καφετέριες όπου μπορεί να απολαύσει κανείς το φαγητό ή τον καφέ του δίπλα στη θάλασσα.  Προσφέρεται άνετα για μια γρήγορη απόδραση από την Αθήνα. Η ακτογραμμή διαθέτει άριστα οργανωμένες παραλίες. Σε πολλές από αυτές, οι δημότες έχουν  δωρεάν πρόσβαση.

Συγκοινωνιακο Δικτυο

Η περιοχή έχει άριστο δίκτυο συγκοινωνιών και πρόσβαση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος  με τακτά δρομολόγια. Με το μετρό και το τραμ φτάνετε σε σύντομο χρόνο στα νότια προάστια. Κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου υπάρχουν συχνές στάσεις όλων των ΜΜΜ για την άμεση πρόσβαση στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Το Παρκο του Ελληνικου

Αξίζει να αναφερθούμε ωστόσο και στη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου, που έχει σχεδιαστεί για να υλοποιηθεί στον πρώην χώρο του αεροδρομίου του Ελληνικού. Η προοπτική αναβάθμισης της περιοχής είναι δεδομένη, με την αξιοποίηση του χώρου αυτού. Η δημιουργία ενός ανεκτίμητου πνεύμονα πρασίνου, αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά το μικροκλίμα της περιοχής των νοτίων προαστίων. Η μετατροπή  των πρώην αεροδιαδρόμων σε χώρους αναψυχής καθώς και η δημιουργία εμπορικών κέντρων και τουριστικών υποδομών, θα ενισχύσει σημαντικά την εικόνα και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Και σίγουρα βελτιώνει ήδη την τιμή πώλησης ενός ακινήτου στα νότια προάστια.

Μεσιτικο Γραφειο με Ξενους Αγοραστες

Το γραφείο μας ειδικεύεται στην πωλήσεις ακινήτων στα νότια προάστια σε ξένους αγοραστές. Οι Κινέζοι αγοραστές ακινήτων για παράδειγμα προτιμούν τα νότια προάστια λόγω της καλής θέσης και του κλίματος. Προτιμούν την περιοχή, γιατί τίποτα δεν τους θυμίζει τα βιομηχανικά κέντρα της πατρίδας τους. Απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον καθαρό ουρανό. Πλέον αγοράζουν ακόμα και ολόκληρα κτίρια , τα οποία στη συνέχεια εκμεταλλεύονται εμπορικά. Τα νότια προάστια είναι ένας ελκυστικός και ασφαλής προορισμός άμεσων ξένων επενδύσεων, ειδικά όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν Χρυσή Βίζα.

Εάν σας ενδιαφέρει η αγορά ή η πώληση ακινήτου στα νότια προάστια, απευθυνθείτε στο γραφείο μας και θα χαρούμε να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας, μέσα από την ομάδα των άριστων συνεργατών μας , με την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που μας διακρίνει

Share the Post:

Σχετικά Άρθρα