Λόγοι για να μας επιλέξετε

"Μπορεί να θελήσετε να αγοράσετε ή να πωλήσετε το ακίνητό σας μόνοι σας, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου μεσίτη. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί και εξαιρετικοί λόγοι, γιατί είναι προς το συμφέρον σας να επιλέξετε να σας βοηθήσουμε σε αυτή τη σημαντική απόφαση."

Γιατί μας επιλέγουν οι πελάτες μας:

Ακεραιότητα και Ειλικρίνεια:

Ο σημαντικότερος παράγοντας που μας επιλέγουν οι πελάτες μας είναι η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια μας. Ξέρουμε ότι η αγορά ή η πώληση κατοικίας είναι μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε στη ζωή σας. Το αποτέλεσμα της θα επηρεάσει τη δική σας ζωή και ίσως των παιδιών σας. Γι’ αυτό ζητάτε από το μεσίτη ακινήτων που θα συνεργαστείτε να είναι ειλικρινής και ακέραιος. Αυτή είναι μια ευθύνη που παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Οι πελάτες μας ξέρουν πως επιλέγουμε να μην δίνουμε υπερβολικές υποσχέσεις. Αντίθετα προτιμούμε να εργαζόμαστε μεθοδικά με τρόπο που κερδίζει την εμπιστοσύνη σας.

Εκπαίδευση:

Η ομάδα μας λαβαίνει συνεχώς εκπαίδευση σε όλο το φάσμα των ενεργειών που απαιτεί η πώληση ενός ακινήτου: marketing, τρέχουσα νομοθεσία, φορολογικά θέματα, κλπ. Οι μεγάλες αλλαγές που γίνονται στο χώρο του real estate απαιτούν από εμάς να είμαστε πάντοτε σε θέση να βρούμε και να εκμεταλλευτούμε για λογαριασμό σας τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Εμπειρία και γνώση της τοπικής αγοράς:

Θέλετε έναν μεσιτικό γραφείο πλήρους απασχόλησης που να είναι πεπειραμένο   στην περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας και με τον τύπο ακινήτου που σκοπεύετε να πουλήσετε; Θέλετε ο μεσίτης σας να χρησιμοποιεί μια ποικιλία στρατηγικών marketing και διαφήμισης του ακινήτου σας; Θέλετε μεσιτικό γραφείο που αποδεδειγμένα έχει εμπειρία εκατοντάδων αγοροπωλησιών με ιδιοκτήτες ακινήτων πριν από εσάς;

Διαθεσιμότητα και δέσμευση.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό στην συνεργασία μας να διατηρούμε συνεχώς επαφή μαζί σας. Δίνουμε μεγάλη προσοχή και χρόνο για να ακούσουμε τους στόχους σας και να διευκρινίσουμε τις ανάγκες σας. Αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Οι πελάτες μας ξέρουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα μαζί μου ή με τους συνεργάτες μου για να ρωτήσουν οτιδήποτε θελήσουν και όχι μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Είναι προϋπόθεση της επιτυχίας μας να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ μας.

Ειλικρίνεια και ακεραιότητα

Γρήγορη ανταπόκριση

Γνώση και εμπειρία της αγοράς ακινήτων

Δεξιότητες επικοινωνίας, μεθοδικότητας και marketing

Διαπραγματευτικές ικανότητες