ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!

Γρήγορη Πώληση Ακινήτου

Βιάζεστε να πουλήσετε το σπίτι σας; Ακόμη και στη σημερινή καυτή αγορά ακινήτων, όπου τα σπίτια προσελκύουν προσφορές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, απαιτούνται κάποιοι μήνες για να πουληθεί ένα σπίτι, από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί η αγγελία μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας. Και μέσα σε αυτό, δεν υπολογίζονται οι εβδομάδες που χρειάζονται για τον καθαρισμό, το φρεσκάρισμα και γενικά την τακτοποίηση του ακινήτου μέχρι το ντεμπούτο του στην αγορά. Εάν επομένως δεν έχετε την υπομονή για αυτό το χρονοδιάγραμμα, συμπεριλαμβανομένων και άλλων καθυστερήσεων όπως η αναμονή για έγκριση ενός δανείου ή η ολοκλήρωση μιας υποθήκης του αγοραστή, θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί με τα σχέδιά σας. Ευτυχώς, έχετε επιλογές.

Η νούμερο ένα κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έναν καταξιωμένο μεσίτη που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε το ακίνητό σας σε ελάχιστο χρόνο.

Εάν μάλιστα η ακίνητη περιουσία σας βρίσκεται στα Νότια Προάστια, μην περιμένετε άλλο: Απευθυνθείτε στην Ελευθερία Σταυρακάκη και τους συνεργάτες της, μία ομάδα που διαθέτει φήμη, εμπειρία, εξαιρετική γνώση της αγοράς ειδικά στα Νότια Προάστια ενώ βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του μεγαλύτερου μεσιτικού γραφείου στον κόσμο: της RE/MAX.

Γιατί το γραφείο RE/MAX Plus Σταυρακάκη αποτελεί εγγύηση για γρήγορη πώληση

Το μεσιτικό γραφείο RE/MAX Plus Σταυρακάκη που εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στην πώληση, την αγορά και την ενοικίαση ακινήτων στα Νότια Προάστια, έχει βοηθήσει πληθώρα ιδιοκτητών να πουλήσουν το σπίτι τους γρήγορα και πάντα με τους καλύτερους όρους.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του μεσιτικού γραφείου με επικεφαλής την Ελευθερία Σταυρακάκη είναι η δωρεάν εκτίμηση ακινήτου που προσφέρει στους πωλητές κατοικιών, μία διαδικασία που δεν προκαλεί καμία δέσμευση για τη συνέχιση της διαδικασίας.

Φυσικά, η έγκυρη και αντικειμενική εκτίμηση ακινήτου που θα λάβετε αποδεικνύει τις ιδιαίτερες ικανότητες της έμπειρης ομάδας της RE/MAX Plus Σταυρακάκη, γεγονός που οι πωλητές ακινήτων δεν παραβλέπουν συνεχίζοντας τη συνεργασία μέχρι την επιτυχία.

Ένα άλλο μεγάλο προτέρημα του διακεκριμένου γραφείου της Ελευθερίας Σταυρακάκη είναι ο συνδυασμός ειδικοτήτων που διαθέτει η ομάδα των συνεργατών: Ειδικότερα, επαγγελματίες σύμβουλοι ακινήτων συνεργάζονται άψογα με ειδικούς του μάρκετινγκ ανεβάζοντας τον πήχυ στις πωλήσεις. Έτσι, πέρα από την εξασφάλιση ότι στο πλάι τους έχουν έναν έμπειρο και με βαθιές γνώσεις στο αντικείμενό του σύμβουλο ακίνητης περιουσίας, οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν μια σειρά από οργανωμένες και κατάλληλες στρατηγικές προώθησης που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σπιτιού τους. Από την επαγγελματική φωτογράφιση του ακινήτου, μέχρι την παρουσίασή του σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα (συμπεριλαμβανομένων ειδικευμένων ιστοσελίδων αλλά και social media), οι στρατηγικές αυτές περιλαμβάνουν μια δυναμική εκστρατεία διαφήμισης.

Η γρήγορη πώληση ενός ακινήτου ειδικά στις περιοχές των Νοτίων Προαστίων είναι πιο εύκολη όταν κανείς απευθύνεται στο γραφείο RE/MAX Plus-Σταυρακάκη και για έναν ακόμη λόγο: Την ήδη μεγάλη αλλά κυρίως έγκυρη λίστα με υποψήφιους αγοραστές, εξακριβωμένοι για την αξιοπιστία τους. Έτσι, ο σύμβουλος ακινήτων με τον οποίο θα συνεργαστείτε μπορεί ήδη από την αρχή να γνωρίζει ποιος υποψήφιος αγοραστής διαθέτει τα προσόντα για να αγοράσει το σπίτι σας, καλύπτοντας τόσο τις δικές του ανάγκες όσο και τις δικές σας απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να φτάσετε σε ένα κλείσιμο πολύ πιο γρήγορα και από τις προσδοκίες σας.

Στις έμπρακτες ωστόσο ενέργειες του γραφείου RE/MAX Plus Σταυρακάκη προσθέστε και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την προσωπικότητα, τόσο της επικεφαλής της ομάδας όσο και κάθε ξεχωριστού συνεργάτη της. Που, δεν είναι άλλα από την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα, την αφοσίωση, την ταύτιση με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, τη συνεχή επικοινωνία, την ικανότητα διαπραγμάτευσης καθώς και άλλες ικανότητες που έχουν διαπιστώσει οι εκατοντάδες ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Share the Post:

Σχετικά Άρθρα