Γνωρίστε μας

Ονομάζομαι

Ελευθερία Σταυρακάκη

και μαζί με τους συνεργάτες μου είμαστε αφοσιωμένοι στην καλύτερη εκπροσώπηση των πελατών μας,για  αγορές και πωλήσεις ακινήτων. Λόγω της βαθιάς γνώσης και εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει στην αγορά ακινήτων των νοτίων προαστίων της Αθήνας, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι θα μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη συμφωνία αγοραπωλησίας.

Στόχος μου είναι να εξασφαλίσω για τον κάθε πελάτη,  ότι θα λάβει τις καλύτερες υπηρεσίες, βασισμένες στις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες. Εξειδικεύομαι στις αγορές και πωλήσεις κατοικιών, στα νότια προάστια της Αθήνας, όπως ο Άλιμος, το Π.Φάληρο, η Γλυφάδα κ.α.

Οι πελάτες μου εκτιμούν την βαθιά δέσμευση και την ειλικρίνεια στη συνεργασία μας. Είναι χαρά μου να εκπληρώσω τελικά τους στόχους του πελάτη μου. Η άμεση δυνατότητα επικοινωνίας, οι απαντήσεις σε έγκαιρες ερωτήσεις και η αξιοπιστία στα όσα υπόσχομαι, είναι αρχές που πάντα με καθοδηγούν. Στόχος μου είναι το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών και να διασφαλίζει ότι κάθε πελάτης θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες εκπροσώπησης που αξίζει.

Η μέθοδος που χρησιμοποιώ μαζί με τους συνεργάτες μου στην πώληση ακινήτων υπερέχει λόγω της στρατηγικής marketing που χρησιμοποιούμε. Οι πωλητές ακινήτων απολαμβάνουν δημιουργικές και καλά οργανωμένες υπηρεσίες marketing, που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιδιοκτησίας τους. Σχεδιάζουμε μια δυναμική εκστρατεία διαφήμισης που χρησιμοποιεί επαγγελματικές φωτογραφίες, παρουσίαση σε έντυπη μορφή και σε σχετικές  ιστοσελίδες.

Οι πελάτες που συνεργάζονται με το μεσιτικό γραφείο μου έχουν το πλεονέκτημα ότι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μιας ολόκληρης ομάδας επαγγελματιών μεσιτών και ειδικών του marketing. Εξυπηρετώντας τους πελάτες μας ως ομάδα, οι προσπάθειες όλων μας (μεσιτών και marketers)  συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον για να εξασφαλίσουν ότι οι ανάγκες των πελατών τους ικανοποιούνται απόλυτα.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου επιλέξτε κάποιον από τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ:

Θα ακούσω όλες τις ανάγκες σας και θα ευθυγραμμίσω τη στρατηγική μου για να τις ικανοποιήσω. Δεν θα σπαταλήσω το χρόνο σας και θα είμαι πάντα πολύ ειλικρινής μαζί σας.

Θα σας δώσω πάντα μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική ανάλυση της ιδιοκτησίας σας με βάση τις τρέχουσες αξίες της αγοράς Όλα ξεκινούν με την κατανόηση της τρέχουσας αγοράς ακινήτων.

Γνωρίζω  τις τρέχουσες  τιμές της αγοράς  και τις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν στο σπίτι σας ώστε να πωληθεί. Ταυτόχρονα, είναι δική μου ευθύνη να δώσω στην ιδιοκτησία σας τη μέγιστη δημοσιότητα και να πουληθεί στην υψηλότερη δυνατή τιμή.