ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑ SHERPA ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ;

Βρείτε τον καλύτερο σύμβουλο ακινήτων

Η αγορά ακινήτων είναι ένα ρευστό και δυναμικό πλαίσιο όπου οι τιμές εξαρτώνται από πολύπλοκους και συνεχώς μεταβαλλόμενους παράγοντες. Η πώληση επομένως ή απόκτηση μιας κατοικίας ή άλλου είδους ακινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί πρωτίστως βαθιά γνώση αυτής της εξαιρετικά δυναμικής αγοράς, εμπειρία και εξειδίκευση -κυρίως στην περιοχή ενδιαφέροντος. Η προσεκτική, ρεαλιστική και στοχευμένη αξιολόγηση των ακινήτων εντός της αγοράς είναι ύψιστης σημασίας καθώς επιταχύνει τις διαδικασίες και αποφεύγει τις υποτιμήσεις με την πάροδο του χρόνου. Προκειμένου, συνεπώς, να πετύχει κανείς τον στόχο του για μια επιτυχή αγοραπωλησία χρειάζεται έναν έμπειρο και ικανό οδηγό που θα αντιμετωπίσει επάξια τις όποιες συνθήκες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Να γιατί ο σύμβουλος ακινήτων/μεσίτης είναι απαραίτητος. Είναι εκείνος που, εάν είστε πωλητής, θα αναλάβει τους υποψήφιους αγοραστές και θα προβεί σε μία σωστή εκτίμηση της αξίας του σπιτιού σας φροντίζοντας να αποκομίσετε το ποσό που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Είναι ο ίδιος που, εάν είστε αγοραστής, θα φροντίσει ώστε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας με το αντίτιμο που θα ανταποκρίνεται στην τσέπη σας χωρίς να χαθείτε στις διαπραγματεύσεις.

Ειδικά στην παρούσα συγκυρία όπου το ελληνικό real estate παρουσιάζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ανοδική πορεία η συνεργασία με ενα σύμβουλο ακινήτων πρέπει να είναι η πρώτη μέριμνά σας ακόμη και αν βρίσκεστε στη διαδικασία σκέψης για μία αγοραπωλησία. Στην ουσία, δεν χρειάζεστε απλώς έναν μεσίτη. Αλλά έναν ικανότατο σύμβουλο που θα σας καθοδηγήσει σοφά σε κάθε βήμα, από την απόφαση μέχρι την αγορά ή πώληση.

Χρειάζεστε, για την ακρίβεια, έναν «Sherpa» Σύμβουλο Ακινήτων. Έναν επαγγελματία μεσίτη ακινήτων, δηλαδή, που όπως και οι Sherpa – ο γνωστός αυτός λαός του Νεπάλ για τις εξαιρετικές ικανότητες ορειβασίας και επιβίωσης στις εξοντωτικές συνθήκες των Ιμαλαΐων- γνωρίζει πώς να σας καθοδηγήσει και να σας βγάλει από κάθε αντιξοότητα στον γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια δρόμο μιας αγοραπωλησίας.

Sherpa Συμβούλος Ακινήτων – Η φιλοσοφία του

Όπως επομένως οι Sherpa επιβιώνουν οι ίδιοι αλλά και οδηγούν στην κορυφή τους διεθνείς ορειβάτες -καθώς συχνά τους ζητούν βοήθεια στις προσπάθειές τους-, έτσι και ο δικός σας Sherpa μεσίτης θα σας οδηγήσει στην κορυφή της επιτυχίας. Που, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι άλλη από μια επιτυχημένη πώληση ή αγορά, έτσι όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, ξεπερνώντας κάθε κίνδυνο που κρύβεται σε κάθε βήμα. Αν εξάλλου έχτε έστω και λίγη εμπειρία στο real estate γνωρίζετε ότι οι περιπτώσεις λανθασμένης εκτίμησης ή ακόμη και απάτης είναι συχνές. Αν επομένως επιθυμείτε να πωλήσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Κάντε τη σωστή κίνηση και επιλέξτε τον Sherpa σύμβουλό σας ο οποίος πέρα από τη γνώση έχει και τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται και να αποκρούει κάθε δύσκολη περίπτωση. Έχει επίσης, την ικανότητα να σας εξηγήσει και να σας καθοδηγήσει ώστε να πάρετε τη σωστή απόφαση. Πάνω από όλα όμως, έχει ενσυναίσθηση και νοιάζεται πραγματικά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας τις οποίες, όπως και εσείς, θέλει να δει να εκπληρώνονται. Και είναι διατεθειμένος να σας οδηγήσει μέχρι την κορυφή.

RE/MAX Stavrakaki: To δικό σας Sherpa μεσιτικό γραφείο

Σίγουρα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σωστή επιλογή ενός Sherpa συμβούλου ακινήτων. Αρκεί να απευθυνθείτε στο μεσιτικό γραφείο REMAX Stavrakaki και θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή τη Sherpa νοοτροπία που εφαρμόζουμε σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας.

Για μας, η προσπάθεια και οι ικανότητες των Sherpa αποτελούν καθημερινό στόχο σε κάθε φάση της εργασίας μας. Και πράγματι, οι εκατοντάδες επιτυχημένες αγοραπωλησίες επιβεβαιώνουν το επαγγελματικό μας αυτό στοίχημα/υπόσχεση: Να αντικρίζουμε άκρως ευχαριστημένους πελάτες, είτε πωλητές είτε αγοραστές.

Ειδικά στα Νότια Προάστια, το πλέον αγαπημένο τμήμα της χώρας για δράση στο Real Estate – με έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό- το γραφείο RE/MAX Plus Stavrakaki διαθέτει εξαιρετική γνώση και εμπειρία που αποτελούν εγγύηση για την αξιοποίηση κάθε real estate ευκαιρίας.

Στην επιτυχία μας αυτή συμβάλλουν και οι ποικίλες στρατηγικές marketing και διαφήμισης που έχουμε εδώ και χρόνια υιοθετήσει. Ενώ, χάρη και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας προβάλλουμε τα ακίνητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με το προφίλ που επιθυμείτε.

Πάνω από όλα όμως, στο γραφείο RE/MAX Plus Stavrakaki θα συναντήσετε ακεραιότητα και ειλικρίνεια. Διότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι μια σημαντική απόφαση, για εσάς και την οικογένειά σας.

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση θα διαπιστώσετε το προσωπικό ενδιαφέρον, την προσοχή και τον χρόνο που αφιερώνουμε στον πελάτη. Ακούμε προσεκτικά τους στόχους σας και μαζί προσδιορίζουμε τις ανάγκες σας. Αφουγκραζόμαστε τα όνειρά σας, γινόμαστε οδηγοί και συνοδοιπόροι σας. Δημιουργούμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τη συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί σας, κλειδί για την άψογη συνεργασία με αποτελέσματα που χαρίζουν χαμόγελα.

Στο μεσιτικό γραφείο RE/MAX Plus Stavrakaki δεν θα ακούσετε φρούδες υποσχέσεις. Θα έχετε όμως την απόλυτη δέσμευσή μας για μεθοδική και εντατική εργασία, με ειλικρίνεια και αφοσίωση. Απώτερος στόχος, να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να απολαύσετε αυτό το ταξίδι στην κορυφή με οδηγό τον δικό σας Sherpa.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 693 677 1336 για να μας γνωρίσετε και να απολαύσετε υπηρεσίες εκπροσώπησης που θα σας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ζωή.

 

Share the Post:

Σχετικά Άρθρα