ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Ίσως είστε από εκείνους που ψάχνουν μεσιτικό γραφείο στον Άλιμο γιατί εξετάζουν την πώληση ή την αγορά κατοικίας στην περιοχή. Έχοντας συνεργαστεί αρμονικά με δεκάδες αγοραστές και πωλητές ακινήτων τα τελευταία χρόνια, ξέρουμε πόσο αγχωτική μπορεί να είναι αυτή διαδικασία για εσάς. Ειδικά αν δεν γνωρίζετε καλά την περιοχή, ώστε να ξέρετε προς τα που θα απευθυνθείτε.

Θέλετε την βοήθεια ενός εξειδικευμένου μεσιτικού γραφείου για τον Άλιμο;

Πριν σας αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να συνεργαστείτε μαζί μας, ας αναφέρουμε λίγες πληροφορίες για τον Άλιμο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Η περιοχή του Αλίμου -πριν σημειωθεί η οικιστική ανάπτυξη- καταλαμβανόταν κυρίως από βοσκοτόπια. Αυτό άρχισε να αλλάζει μεταξύ των δεκαετιών του 1940 και του 1970. Καθώς ο αστικός ιστός άρχισε να απλώνεται, όλο και περισσότεροι Αθηναίοι θέλησαν μια εξοχική κατοικία σε κάποια κοντινή παραλία, με βασική επιλογή τους τον Άλιμο. Αργότερα η εξάπλωση αυτή συνέβαλε ώστε η περιοχή να αναπτυχθεί εκτός από αστικό και σε εμπορικό επίπεδο, με την ίδρυση επιχειρήσεων και την δημιουργία αξιόλογης εμπορικής δραστηριότητας.

Σήμερα ο δήμος Αλίμου, περιλαμβάνει και τους συνοικισμούς: Ευωνυμείας (Άνω Καλαμάκι), Γκρώμαν (Συμμαχικό νεκροταφείο), Εκτελωνιστών, Αμπελακίων, Καλαμακίου, Εφοριακών, Αναπήρων και Κυθηρίων.

Η περιοχή του  Άλιμου συμπεριλαμβάνεται στους ακριβούς, με βάση τις εμπορικές τιμές, δήμους της Αττικής. Οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων κυμαίνονται μεταξύ €1500/m² και €2850/m². Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην προνομιακή του θέση. Έχοντας ένα μεγάλο και οργανωμένο παραλιακό μέτωπο, παραθεριστές από όλη την περιοχή της πρωτεύουσας επιλέγουν την περιοχή για τις ημερήσιες καλοκαιρινές αποδράσεις τους.

Ο Δήμος Αλίμου διαθέτει επίσης μια μεγάλη ομώνυμη μαρίνα. Η Μαρίνα Αλίμου είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Διαθέτει περισσότερες από χίλιες θέσεις ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής, με 50 από αυτές ν’ αφορούν τον ελλιμενισμό θαλαμηγών με μήκος άνω των 25 μέτρων. Στη μαρίνα υπάρχουν επίσης εστιατόρια και καφέ που μπορείτε να περάσετε ευχάριστες ώρες.

Ο Άλιμος διαθέτει οργανωμένες παραλίες σχεδόν σε όλο το μήκος της ακτογραμμής του. Συγκεκριμένα, οι ελεύθερες παραλίες του είναι η Πλαζ και τα Λουτρά Αλίμου, ενώ η κατά πολύ μεγαλύτερη οργανωμένη Ακτή του Ήλιου έχει είσοδο επί πληρωμή. Ωστόσο, οι δημότες με την επίδειξη της Κάρτας Δημότη εισέρχονται δωρεάν.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η αγορά ή η πώληση της κατοικίας σας είναι σοβαρή υπόθεση για να την αφήνετε στα χέρια κάποιου μεσίτη που δεν κατανοεί τις ανάγκες σας ή δεν έχει γνώση της περιοχής που σας ενδιαφέρει.

Το μεσιτικό γραφείο Remax Stavrakaki δεν έχει απλά την έδρα του στην περιοχή του Αλίμου. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε επιλέξει να ζούμε στον Άλιμο με τις οικογένειες μας. Γνωρίζουμε άριστα την τοπική αγορά ακινήτων, ξέρουμε κάθε γωνιά αυτής της περιοχής και καθημερινά αγωνιζόμαστε να αναδείξουμε την ομορφιά της. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί το μεσιτικό γραφείο μας να σας βοηθήσει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα: 210 9851222 και 6936771336. Θα χαρώ να συνεργαστούμε και να σας γνωρίσω την πανέμορφη περιοχή του Αλίμου.